Dags att förnya medlemskap

Då är det snart slut på detta år. Vissa är fullt upptagna med julbestyr, andra med att åka runt och besöka släkt och vänner. Tomten laddar kälken… kan vi hoppas iallafall.

Tidigare har vi tagit in medlemskapen under januari/februari. Dock är det lite ändringar nu så vi behöver ta upp de medlemskapen som skall förnyas och de som vill bli medlem för första gången tidigare.

Förnya ditt medlemskap genom att betala in, fortfarande! 200:- till bankgiro 472-7335.
Ange ditt namn som referens.

OM DU ÄNDRAT kontaktuppgifter eller ÄR NY medlem. Använd formuläret.

Vi behöver din anmälan senast lördag den 2 Jan. Betalningen senast 31 januari. Har vi inte din anmälan i tid kommer inte tidningsprenumerationen inte att nå ut till dig. Den kommer från Svenska Uppfinnareföreningen och ingår som allt annat ”SUF” erbjuder. Ett medlemskap i LIST ger även medlemskap i SUF!

Året som gått:
Det var mestadels våren som innehöll medlemsmöten. Sommaren och hösten har varit styrelsens tid då vi jobbar för att få till ett Makerspace i Kungsör. Det skulle bli det första på landsbyggden i Svergie vad vi vet. Det finns en tilltänkt lokal och vi har haft möten med flera föreningar som inte har lokal idag.

Årsmötet kommer att aviseras som vanligt under början på nästa år. Vill du ta upp några punkter på årsmötet? Ställa dina kunskaper, tid och visioner till förfogande? Hör av dig så sätter det på agendan.

Att bygga ett Makerspace och samtidigt ett föreningshus med aktiv rörelse året runt är vårt mål under 2016. Hur vill du påverka föreningslivet i regionen?