Föredrag om internetsäkerhet

Det blev fullt redan på senaste medlemsträffen, det är därför vi går ut med detta lite sent.

Imorgon, Tisdag den 27 Maj har vi ett föredrag om säkerhet inom internet och datakommunikation.
Vi får veta mer om att förstå och agera på IT-hot. Ett ax.plock

- Varför uppdatera en dator, telefon, surfplatta med mera
- Olika typer av skydd, vad gör dessa
- Spara data, hur och var
- Bilaga i epost, https, appar
- Säker och krypterad kommunikation

Hur hög säkerhet har du på ditt företag? All kommunikation som skickas mellan dig och dina kunder eller kontakter, hur känslig är den? Vi visar ett konkret exempel på hur det ser ut en vanlig dag på en server som få vet om att den finns. Hur lätt kommer någon åt den information du har sparad?

Vi tar nu upp anmälningar till att köra en grupp till i detta ämne. Skicka in ditt intresse till info@listvastramalardalen.se. 8 platser sen är det fullt igen. Datum är inte satt ännu men vi återkommer om det i god tid innan.